Reklambyrå

En annorlunda reklambyrå med tydligt fokus på affärsnytta

 

Snoggy är mer än specialister på text. Vi tar ofta helhetsansvaret vilket kan innefatta strategi, design, fotografering, tryckeritjänster och programmering. Resultatet kan bli en slagkraftig annonskampanj, företagspresentation, kundtidning eller webbplats.

I vårt nätverk finns erfarna och skickliga medarbetare med varsitt specialistområde. Tillsammans tar vi fram kostnadseffektiva totallösningar som hjälper er att kommunicera bättre. Utgångspunkten är enkel: er marknadsföring ska generera försäljning och bygga ert varumärke. En kommunikationslösning är inte bra bara för att den är kreativ. Den måste vara affärsdrivande.

Några av kunderna

Apoteket AB, ICA-Handlarnas Förbund, Södertörns högskola, Setra Group och Samtrans Skol- och Handikapptransporter hör till de företag och organisationer som vi och våra partners utfört uppdrag åt. Vi har också, till exempel, anlitats av byggföretag, advokatbyråer, teknikutvecklare, industriföretag, friskolor, IT-konsulter och företag som säljer hälso- och skönhetsprodukter.

Nya responsiva webbplatser till ADE Installationer AB och ADE SkorstensFolket AB. Idé, design, copy, SEO och webbproduktion.

Besök ADE Installationers webbplats >>

Besök ADE SkorstensFolkets webbplats >>

Vykort/säljutskick, fram- och baksida, som marknadsför VentilFlex och FuranFlex – två produkter från SkorstensFolket Sverige AB.

I projektet ingick idé, copywriting, layout, foto och originalarbete. Klicka på bilderna för att se en förstoring.

Enkelt och tydligt säljutskick till Bilförmedlingen Stockholm, Nadior AB.

 

I projektet ingick foto, design, copy och tryck. Klicka på bilden för att se en förstoring.

 

Snoggy Ord & Kommunikation AB

Tranbärsvägen 18, 266 52 Vejbystrand

070-575 48 85

info@snoggy.se