Kunderna berättar
ny webbplats

Research och copywriting av Kristofer Sjöblom till jubileumsskrift på uppdrag av Snö- och terrängfordonsbranschen. Här kan du läsa slutresultatet.

Annons Copywriting

Copy av Kristofer Sjöblom till annons i tidningen Arkitektur åt Setra Group. Layout av Lars Hägglöf, TimMer Reklambyrå AB.

Grunden i verksamheten:

Nöjda och återkommande kunder


Snoggy Ord & Kommunikation AB utför uppdrag åt företag och organisationer av olika storlek och med olika profil. Så här säger några om samarbetet.

 

"I min egenskap som VD för Moped- och motorcykelbranschen i Sverige har jag en längre tid letat efter en copywriter med vissa egenskaper. Egenskaper som Kristofer till fullo uppfyller.


Tydlig, kommunikativ, ordningsam och med ett uppfriskande klarspråk om såväl separata uppdrag/projekt som samarbetet, är bara några värderingsbegrepp jag kan sätta på Kristofer och vårt samarbete.


Det jag framförallt uppskattar är en exakt leverans, inte bara i tid eller för all del i faktureringsomfattning, utan i en nästan unik förståelse för vad jag vill ha ut av hans vassa penna.


Kristofers lugn och fokus på uppgiften är en viktig ingrediens i våra gemensamma arbetsprojekt då jag själv har en förmåga att ha för många bollar i luften. Hans, i ordens verkligt positiva betydelse, kyliga och analytiska arbetsmetodik och planering, är viktig att ha med mig i arbetsgruppen av konsulter som i övrigt har en tendens att svinga lite vilt i deras/våra kreativa "mindset".


Det är väldigt trevligt att ha Kristofer och Snoggy som leverantör. Han gör mig bättre i mitt jobb och jag rekommenderar honom varmt!"

Niklas Kristoffersson

VD
Moped- och motorcykelbranschen
Snö- och terrängfordonsbranschen


"Vi har anlitat Snoggy och Kristofer Sjöblom i ett antal webbprojekt. Han är snabb, noggrann och utför arbetet på ett utmärkt sätt. Vi upplever att Kristofer har en unik förmåga att sätta sig in i olika branscher och kunders specifika utmaningar. Han kortar och webbanpassar texter samt har sökordsoptimering med som en viktig parameter. Vi är mycket nöjda med samarbetet!"

Philip Saltskog, VD Tankbar AB

 

”Under förra året anlitade vi Kristofer Sjöblom första gången i samband med framtagning av en helt ny webbplats. Efter en snabb produktgenomgång med Kristofer så presenterade han helt färdiga texter, som på ett mycket bra sätt fick fram budskapet vi önskade. Kristofers skicklighet att ta fram bra texter har vi sedan använt oss av vid många andra tillfällen såsom i broschyrer, annonser, pressreleaser, produktbeskrivningar på byggkatalogen.se m.m.”

Thomas Stenqvist, SkorstensFolket Sverige AB

 

"Jag vill tacka dig för ett gott samarbete! Du har hjälpt mig både i formuleringar och i tänkesätt."

Lena Boberg, In Tune – Learning & Development Consultancy

 

"W&G Handel AB/Kalaskungen.com är mycket nöjda med samarbetet med Snoggy och Kristofer Sjöblom. Vi köper löpande översättningstjänster till vår webbutik och de levereras korrekt översatta och med snabb leverans. Samarbetet är smidigt då Kristofer även hjälper oss med viss copywriting för att vi ska få så bra texter som möjligt i vår butik. Vi kan varmt rekommendera Snoggy som en personlig och seriös byrå som är mån om sina kunder."

Fredrik Gustafsson, ägare W&G Handel AB/Kalaskungen.com

 

"Vårt första samarbete visade sig vara lyckat. Vi hittade snabbt ett sätt att jobba och det gav ett mycket bra slutresultat. Att hitta en samarbetsparter som ger och tar är mycket viktigt för mig eftersom jag är helt beroende av ett brett kontaktnät. Nya infallsvinklar och idéer från Kristofers andra uppdrag ger mersmak inför framtiden."

Bosse Setterberg, Set Communication AB

 

"Kristofer översatte och formulerade en produktinformation självständigt och snabbt för webben till vår fulla belåtenhet."

Michael Norén, Nitea AB – Internet Marketing

 

"Snoggys Kristofer Sjöblom fick förtroendet att ta fram textmaterial till Scadma Konsults nya webbplats. Uppdraget omfattade webbcopy och sökmotoroptimering. Kristofer var flexibel, lätt att arbeta med och lyhörd för våra önskemål. Slutresultatet blev över förväntan!"

Ahmad Amer, Scadma Konsult AB

 

"Tigraph har samarbetat med Kristofer Sjöblom i flera projekt och bland annat fått hjälp med idé och text till säljutskick. Det har varit enkelt att jobba tillsammans och utskicken har genererat flera nya kunder."

Thomas Lundquist, Tigraph Produktion AB


"Tack för fint och proffsigt arbete med ADE Installationers nya webbplats. Jag är supernöjd."

Anatoli Dudzin, ADE Installationer AB


"Allt ser jättebra ut och jag är nöjd! Redan fått flera intresseanmälningar från formulären på sajten!"

Anders Nilsson, Skorstensfolket i Östergötland AB


"Vi har anlitat Kristofer/Snoggy för vi kände att vi behövde hjälp med texter på vår sajt, www.silentdecor.com. Det är inte lätt för oss som kan ljud att skriva på ett enkelt sätt. Kristofer förstod vårt problem och löste texterna snabbt och på ett proffsigt sätt. Kommer anlita igen för framtida projekt."

Mikael Svensson, Silent Decor Sweden AB


"Jag anlitade Kristofer på Snoggy för att få hjälp med copywrite till hemsidan för min redovisningbyrå, www.dinara.se. Hjälpen vi fick överträffade våra förväntningar, då Kristofer med stort engagemang hjälpte oss med så mycket mer än endast jättebra texter. Jag kan varmt rekommendera honom."

Pamela Olsson, Dinara AB