Trycksaker

Livskraft, ett magasin från Hälsorutan. Kristofer Sjöblom har ansvarat för texterna vilket innefattar rubriksättning, formulering av säljtexter och författande av artiklar.

Trycksaker. Från produktblad till tidningsmagasin

 

En av våra specialiteter är idé och text till trycksaker. Det kan till exempel gälla en företagspresentation, en produktfolder eller artiklar till er personaltidning.

Vi börjar med ett möte eller en telefongenomgång där vi går igenom förutsättningarna. Sedan gör vi på Snoggy research, utvecklar textidén och skriver en text som er målgrupp verkligen vill läsa.

Brett spektrum av uppdrag och kunder

Snoggys Kristofer Sjöblom har vana vid vitt skilda typer av trycksaker. Han har bland annat skrivit texten till produktblad, presentationsbroschyrer, mässfoldrar, grafiska guider och kundtidningar. Uppdragsgivarna har kommit från olika branscher, till exempel företag specialiserade på utbildning, medicin, elteknik, träförädling, resor och transporter.

 

Attraktiv design

Tack vare Snoggys samarbeten med erfarna och idérika grafiska designers har vi också möjlighet att formge er trycksak och ge den en tilltalande design.

 

Så säger några av kunderna om samarbetet med Snoggy >>

Snoggy Ord & Kommunikation AB

Tranbärsvägen 18, 266 52 Vejbystrand

070-575 48 85

info@snoggy.se